Investoi maalämpöön ja säästä pitkällä tähtäimellä – palvelemme Kouvolan seudulla

Ota yhteyttä!

Maalämpö on maaperään varastoitunutta, maksutonta aurinkoenergiaa. Maalämpöjärjestelmän avulla siirrät maalämpöä rakennuksen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään ja säästät sekä energiaa että rahaa. 

AC-Tekniikka Oy myy laadukkaat maalämpöratkaisut asennuksineen ja huoltoineen Kouvolassa ja noin 70 kilometrin säteellä kaupungista. Palvelemme niin kotitalouksia ja taloyhtiöitä kuin muidenkin kiinteistöjen omistajia.

Maalämpöpumppu hyödyntää ilmaista aurinkoenergiaa

Maalämpöpumppu hyödyntää maaperään varastoitunutta aurinkoenergiaa siirtämällä sen rakennuksen vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Lämmön talteenotto tapahtuu joko kallioon poratulla lämpökaivolla tai maahan kaivetulla keruupiirillä ja maalämpöpumpulla, joka jakaa lämmön rakennukseen vesikiertoisen patterijärjestelmän tai lattialämmityksen avulla. Maalämpöpumpulla säästät merkittävästi lämmityskustannuksissa.
Maalämpöpumppuun sijoitettu summa maksaa itsensä takaisin nopeasti suhteessa laitteen käyttöikään. Nykyaikainen invertteritekniikalla toteutettu maalämpöpumppu on energiatehokas ja pitkäikäinen lämmitysratkaisu. Maalämpöpumppu tulee huomattavasti kustannustehokkaammaksi lämmitysmuodoksi kuin esimerkiksi öljy- tai sähkölämmitys.

Fiksu valinta Suomenkin olosuhteisiin

Aurinko lämmittää maaperää niin tehokkaasti, että maahan varastoitunut lämpöenergia riittää lämmittämään asunnon ja muun kiinteistön jopa Suomen kylmän talven ajan. Avullamme löydät juuri sinun kiinteistöösi sopivan maalämpöratkaisun!

Edustamme korkealaatuisia, testattuja maalämpöpumppuja, kuten Mitsubishi Electriciä, Greetä ja Alpha Innotecia. Saat laitteet meiltä avaimet käteen -periaatteella asennuksineen. Myynnin ja asennuksen lisäksi huolehdimme maalämpöjärjestelmien ja -pumppujen huolloista ja mahdollisista korjauksista, mikäli vikatilanteita ilmenee.

Tukea energiamuodon vaihtoon

Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARA myöntää energia-avustuksia asuinrakennusten energiatehokkuutta parantaviin korjaushankkeisiin vuosina 2020–2022. Avustusta voivat hakea asuinrakennuksen omistavat henkilöt, taloyhtiöt ja ARA-yhteisöt. Omakotitalossa voi vaihtoehtoisesti käyttää verottajan myöntämän kotitalousvähennyksen, kun kyseessä on lämmityksen vaihtaminen maalämpöön. 

Kysy lisää!