Paranna asumismukavuutta ilmalämpöpumpulla Kouvolan seudulla

Ota yhteyttä!

AC-Tekniikka Oy myy laadukkaat ilmalämpöpumput asennuksineen ja huoltoineen Kouvolassa ja noin 70 kilometrin säteellä kaupungista.

Ilmalämpöpumpulla lämmität ja viilennät rakennuksen kustannustehokkaasti ja lisäät asumismukavuutta tai tilan viihtyisyyttä.

Lämmitä tai viilennä tarpeen mukaan

Ilmalämpöpumpulla lämmität ja viilennät tarpeidesi ja vuodenajan mukaan niin asunnot, toimistot, vapaa-ajan asunnot kuin muutkin tilat. Ilmalämpöpumppua käyttämällä parannat asumismukavuutta niin talven pakkasilla kuin kesähelteilläkin – toimistotilojen ja muiden tilojen viihtyisyyden kohentamisesta puhumattakaan. Miellyttävän lämpötilan ohella saat myös parempilaatuista sisäilmaa. Ilmalämpöpumpulla säästät energiaa, joten lämmityskustannuksesi laskevat olemassa olevasta lämmitysjärjestelmästäsi riippumatta. Suorasähkö- ja öljylämmitteisissä taloissa energiansäästö on merkittävää, ja rahassa mitattavat säästösi voivat olla jopa puolet nykyisistä lämmityskuluistasi.

Laadukkaita ratkaisuja tunnetuilta tuotemerkeiltä

Saat meiltä ilmalämpöpumpun kokonaisvaltaisena ja vaivattomana avaimet käteen -pakettina. Pakettiin kuuluu sekä laadukas ilmalämpöpumppu edustamaltamme merkiltä että asennus sähkötöineen. Tarjoamme myös ilmalämpöpumppujen määräaikaishuollot ja korjaukset asiantuntemuksella merkkiin ja malliin katsomatta. Valikoimiimme kuuluvat esimerkiksi Mitsubishi Electricin, Green, Panasonicin ja LG:n ilmalämpöpumput, joita hankimme tilauksesta asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Voit kysyä myös muista tuotemerkeistä!

Luotu Suomen olosuhteisiin

Edustamamme ilmalämpöpumput on suunniteltu varta vasten toimimaan Suomen vaativissa olosuhteissa ympäri vuoden. Ilmalämpöpumppu toimii kaikissa ulkolämpötiloissa, ja se on luotettava ja pitkäaikainen lämmönlähde pohjoisen koteihin. Voit lukea Mitsubishin ilmalämpöpumpuista maahantuojan sivuilta tai kääntyä ammattitaitoisen henkilökuntamme puoleen. Myös esimerkiksi Gree- ja LG-ilmalämpöpumpuista löytyy hyvin tietoa maahantuojan sivuilta – tai palvelualttiilta henkilökunnaltamme. Autamme sinua mielellämme kaikissa ilmalämpöpumppuihin ja niiden asennuksiin ja huoltoihin liittyvissä kysymyksissä!

Kysy lisätietoja