Lämpöpumppujen asennus ja huolto päteviltä asentajilta Kouvolassa ja lähialueilla

Ota yhteyttä!

Tarjoamme sinulle kokonaisvaltaisen ratkaisun lämpöpumpun hankintaan. AC-Tekniikka Oy:ltä Kouvolasta saat sekä sopivan lämpöpumpun että asennuksen, huollot ja mahdolliset

korjaukset tarpeen mukaan yhden ja saman katon alta. Pätevät asentajamme ovat valmiina palvelemaan asiakkaita Kouvolassa ja noin 70 kilometrin säteellä paikkakunnalta.

Lämpöpumppujen asennus

Lämpöpumpun asennus on luvanvaraista toimintaa, joten asennuksen saa suorittaa vain Tukesin (Turvallisuus- ja kemikaalivirasto) hyväksymä asennusliike. Myös maahantuojien takuuehdot edellyttävät, että asennuksen on suorittanut Tukesin hyväksymä asennusliike. Yrityksemme asentajilla on valtioneuvoston asetuksen 766-2016 mukainen, Tukesin myöntämä pätevyys lämpöpumppujen asennuksiin ja huoltoihin. 

Saat meiltä lämpöpumput avaimet käteen -periaatteella, eli myymme kaikki edustamamme laitteet asennuksineen. Saat meiltä esimerkiksi Mitsubishi Electricin, Green, Panasonicin, LG:n, Daikinin, Toshiban ja Fujitsun ratkaisut valmiina paketteina. 

Katsomme asennuksen yhteydessä parhaan mahdollisen paikan ilmalämpöpumpulle yhdessä kanssasi. Ilmalämpöpumpun sisäyksikön sijoituksella on suuri merkitys siihen, kuinka tasaisesti lämpö jakautuu rakennuksessa. Ulkoyksikkö voidaan puolestaan sijoittaa suhteellisen vapaasti rakennuksen seinustalle.

Kysy lisää

Lämpöpumppujen huolto ja korjaukset

Huollamme lähes kaikkia lämpöpumppumerkkejä. Teemme lämpöpumppulaitteistojen ennakoivaa huoltoa tilauksesta tai huoltosopimuksella sekä yli 3 kilogrammaa kylmäainetta sisältävien laitteistojen vuositarkastuksia.
Noudattamalla laitteen käyttöohjeen puhdistus- ja huolto-ohjeita varmistat lämpöpumpun pitkäikäisyyden. Olisi hyvä, että ammattitaitoinen asentaja pesee ilmalämpöpumpun sisäyksikön kennon huolellisesti 3–4 vuoden välein. Siten varmistamme ilmalämpöpumpun toiminnan hyvällä hyötysuhteella.
Vikatilanteiden yllättäessä pyrimme tarjoamaan apuamme mahdollisimman pian. Ota yhteyttä ja kysy tämän hetken työtilannetta ja sovi huollosta tai korjauksesta! Jos haluat minimoida vikatilanteiden riskin, sovi huollosta hyvissä ajoin ennakkoon.

Katso yhteystietomme tästä!