Sähkötyöt koteihin ja kiinteistöihin Kouvolan seudulla

Ota yhteyttä!

AC-Tekniikka Oy tekee lämpöpumppujen sähköistykseen liittyvät työt ja muut kotien ja kiinteistöjen sähkötyöt vahvalla ammattitaidolla. 

Osaavat asentajamme ovat käytettävissäsi kaikissa sähköasennuksissa Kouvolassa ja lähialueilla noin 70 kilometrin säteellä paikkakunnalta.

Lämpöpumppujen sähkötyöt saman katon alta

AC-Tekniikka Oy myy korkealaatuiset ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput, maalämpöratkaisut ja aurinkosähköjärjestelmät yritystiloihin, koteihin ja vapaa-ajan asuntoihin. Myymme lämpöpumput avaimet käteen -periaatteella, eli huolehdimme myös kaikista asennustöistä ja niihin liittyvistä sähkötöistä.
Asentajamme ovat kokeneita ja heillä on muun muassa valtioneuvoston asetuksen 766-2016 mukainen, Tukesin myöntämä pätevyys lämpöpumppujen asennuksiin ja huoltoihin.

Kodin ja yritysten sähköasennuspalvelut pienistä suuriin

Tarjoamme kaikki sähköalan työt pienistä asennuksista ja korjauksista suurempiin urakoihin niin yksityisille kotitalouksille kuin taloyhtiöille ja yrityksillekin Kouvolan alueella. Esimerkiksi vapaa-ajan asuntojen omistajat kääntyvät puoleemme erilaisissa sähköasennuksiin liittyvissä asioissa. Voit soittaa meidät paikalle pieniinkin asennustöihin, kuten lampun tai katkaisimen vaihtoon. Toisaalta voit kysyä meiltä tarjouksen laajempiinkin sähköasennustöihin uudis- tai saneerauskohteissa. Sähköasentajamme ovat koulutettuja ja kokeneita tekijöitä, joilla on kaikki asiaankuuluvat sertifikaatit.

Voit sopia kanssamme sähkötöistä tunti- tai urakkapalkalla. Räätälöimme aina sopimukset asiakkaan toiveiden mukaisesti ja kilpailukykyiseen hintaan.

Hyvää palvelua sähköasioissa

Saat meiltä paitsi korkealaatuiset sähkötyöt, myös ystävällistä palvelua ja tarvittaessa apua sähkötarvikehankintoihin. Haluamme auttaa sinua löytämään parhaat sähköratkaisut kohteeseesi ammattitaitomme avulla.
Hyödynnämme laadukkaita sähkötarvikkeita, -laitteita ja -komponentteja. Saat meiltä halutessasi myös apua kohteeseesi parhaiten sopivien sähkötarvikkeiden valinnassa.

Ota yhteyttä ammattilaisiimme