Laadukkaat lämpöpumput Kouvolasta

Ota yhteyttä!

AC-Tekniikka myy, asentaa ja huoltaa korkealaatuiset lämpöpumput Kouvolassa ja lähiseudulla. Olemme maahantuojan valtuuttama jälleenmyyjä, joka myy niin 

ilmalämpöpumput, vesi-ilmalämpöpumput, maalämpöratkaisut kuin aurinkopaneelitkin yritystiloihin, koteihin ja esimerkiksi vapaa-ajan asuntoihin.

Lämmitysjärjestelmän liitäntöjä

Saat meiltä kaikkiin lämmitystarpeisiin sopivat Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumput asennuksineen ja huoltoineen.

Talon lämmitys ilmalämpöpumpulla

Edustamme laadukkaita ilmalämpöpumppumerkkejä, kuten Mitsubishi Electriciä, Greetä, Panasonicia ja LG:tä. Voit kysyä myös muita vaihtoehtoja!

Maalämpöputkia

Saat meiltä maalämpöratkaisut kiinteistöihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä. Myymme Mitsubishi Electricin, Green ja Alpha Innotecin ratkaisut.

Aurinkopaneeleita omakotitalon katolla

Meiltä löydät useiden eri tuotemerkkien aurinkosähköpaneelit ja kiinnitysjärjestelmät. Hanki sinäkin oma ekologinen aurinkovoimala.

Laaja valikoima lämpöpumppuja

Laajasta ilmalämpöpumppujen merkki- ja mallivalikoimastamme löydät useimpiin kohteisiin ja tarpeisiin sopivan tuotteen. Valikoimaan kuuluu esimerkiksi yhden sisäyksikön Split-malleja sekä kahden ja useamman sisäyksikön kaksois- ja MultiSplit-malleja. Seinämallien lisäksi valikoimaamme kuuluvat myös katto-, kattokasetti- ja lattiamallit.

Löydettyäsi kiinnostavan mallin, ota meihin yhteyttä, niin teemme sinulle tarjouksen tuotteesta asennuksineen. Halutessasi saat meiltä myös apua sopivan tuotteen ja mallin valintaan. Tavoitat ammattitaitoisen henkilökuntamme parhaiten puhelimitse, mutta voit ottaa yhteyttä myös esimerkiksi sähköpostitse. Vastaamme sinulle mahdollisimman pian!

Asennukset ja huollot saman katon alta

Meiltä et saa pelkästään sopivaa lämpöpumppua, vaan myös kaikki laitteen käyttöönottoon ja ylläpitoon liittyvät asennukset, määräaikaishuollot ja korjaukset. Ammattitaitoisilla asentajillamme on pitkä kokemus ja Tukesin myöntämä pätevyys, joka vastaa valtioneuvoston asetuksen vaatimuksia.