Energiaa säästävät ilma-vesilämpöpumput Kouvolan seudulla

Ota yhteyttä!

AC-Tekniikka Oy myy energiaa säästävät ilma-vesilämpöpumput noin 70 kilometrin säteellä Kouvolasta. 

Saat meiltä ilma-vesilämpöpumput helppona avaimet käteen -pakettina, eli huolehdimme myös lämpöpumpun asennuksesta sähkötöineen.

Energiatehokas ja edullinen ilma-vesilämpöpumppu

Ilma-vesilämpöpumppu sopii erinomaisesti vesikiertoiseen patteria tai lattialämmitystä käyttävään kiinteistöön joko nykyisen lämmitysjärjestelmän rinnalle tai koko järjestelmän kattavaksi lämmitysjärjestelmäksi. Ilma-vesilämpöpumppu siirtää lämpöenergiaa ulkoilmasta rakennuksen vesikiertoiseen lämmönjakoverkkoon ja käyttöveteen, joten lämmität sekä sisätilat että käyttöveden. Se on kannattava investointi, jonka avulla säästät sähkö- tai öljylämmitykseen verrattuna jopa puolet talosi lämmityskustannuksista.


Ilma-vesilämpöpumppu on maalämpöpumppua edullisempi ja myös helpompi asentaa. Usein esimerkiksi maaperä tai maalämpökaivoille tarvittava tila hankaloittaa maalämpöpumpun asennusta. Ilma-vesilämpöpumppu on kustannustehokas lämmitysratkaisu kaiken kokoisiin kiinteistöihin.

Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumput

Myymme huippulaadukkaat Mitsubishi Electric -ilma-vesilämpöpumput asennuksineen ja huoltoineen! Mitsubishi Electric takaa sinulle muun muassa:

  • kustannustehokkaat, ympäristöystävälliset ja energiaa säästävät laitteet
  • suuren lämpötehon myös pakkasilla
  • mukavan tasaisen sisälämpötilan
  • helpon ja nopean asennuksen avaimet käteen -periaatteella
  • korkean laadun ja huippuluokan tekniikan
  • varaosat ja huoltopalvelut laitteen koko elinkaaren ajan.

    Voit tutustua laitteeseen tarkemmin maahantuojan sivulla tai ottaa yhteyttä asiantuntevaan henkilökuntaamme. Kerromme sinulle mielellämme lisää ilma-vesilämpöpumpuistamme!

4 000 euroa avustusta öljylämmityksen korvaamisesta ilma-vesilämpöpumpulla

Voit saada tukea öljylämmityksestä luopumiseen! Valtio myöntää avustusta pientalon öljylämmitysjärjestelmän poistamiseen ja öljylämmitysjärjestelmän korvaamiseen toisella lämmitysjärjestelmällä, kuten ilma-vesilämpöpumpulla. Vaihtaessasi talosi lämmitysjärjestelmän ilma-vesilämpöpumppuun, voit saada 4 000 euroa avustusta. Avustusta voidaan myöntää myös takautuvasti kustannuksiin, jotka ovat syntyneet 1.6.2020 jälkeen. Lue lisää ja katso tarkemmat ohjeet avustuksen hakemiseksi ELY-keskuksen verkkosivuilta.

ELY-keskuksen sivuille