Aurinkosähköpaneelit kotiin ja toimistoon Kouvolan seudulla

Ota yhteyttä!

AC-Tekniikka Oy myy aurinkosähköpaneelit avaimet käteen -pakettina koteihin ja kiinteistöihin Kouvolassa ja 70 kilometrin säteellä kaupungista. 

Avullamme hankit juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun ja siirryt vaivattomasti päästöttömään ja maksuttomaan energiamuotoon.

Ilmainen energiamuoto hyötykäyttöön

Aurinkosähköjärjestelmä kerää talteen ilmaisen aurinkoenergian ja syöttää sen kiinteistön sähköverkkoon. Aurinkoenergia on maksuton energianlähde ja pienentää myös hiilijalanjälkeäsi. Aurinkoenergia on ekologinen ja tulevaisuuteen katsova valinta!

Aurinkokeräin ja aurinkopaneelit toimivat erinomaisena kodin lisälämmönlähteenä pääasiallisen lämmitysjärjestelmän rinnalla. Aurinkoenergiaa voit hyödyntää esimerkiksi tilan valaistukseen, lämmitykseen tai vaikka sähköauton lataukseen.

Aurinkopaneelit kohteen mukaan

Aurinkopaneelit voidaan asentaa maahan, katolle tai seinään. Ne soveltuvat erityisen hyvin esimerkiksi kesäkäytössä olevien mökkien ja muiden vapaa-ajan asuntojen lämmitykseen, mutta niitä voi hyödyntää myös missä tahansa muussa paikassa, johon aurinko paistaa. Ne sopivat hyvin sekä yritysten että kotitalouksien käyttöön. Asiantuntijoidemme avulla löydät juuri sinun kohteeseesi sopivan aurinkosähköjärjestelmän!
Meillä voit valita useista eri tuotemerkeistä, ja osaava henkilökuntamme auttaa valinnan tekemisessä. Paneeleita (keräimiä) ja kiinnitysjärjestelmiä on useita erilaisia ja hankimme ne tarpeidesi mukaan tilaamalla ne suoraan laatumerkkien maahantuojilta.

Valmiit aurinkosähköratkaisut helposti asennettuina

Saat meiltä aurinkosähköjärjestelmän kätevänä avaimet käteen -ratkaisuna. Huolehdimme sekä aurinkopaneeleiden hankinnasta maahantuojalta että asennuksesta paikoilleen kiinteistöösi. Tarjoamme myös aurinkosähköjärjestelmien määräaikaishuollot, muut huollot ja mahdollisten vikatilanteiden edellyttämät korjaukset tarpeen mukaan. Henkilökuntamme palvelee sinua kaikissa aurinkosähköön liittyvissä kysymyksissä. Ota yhteyttä ja kysy lisää palveluistamme!

Yhteystiedot